مزیت های بیمه درمان تکمیلی انفرادی چیست؟ + خرید و صدور آنی بیمه تکمیلی در 1401

مزیت های بیمه درمان تکمیلی انفرادی چیست؟ + خرید و صدور آنی بیمه تکمیلی در 1401

بیمه سلامت، بیمه تامین اجتماعی و بیمه ارتش نمی‌توانند جبران خسارت کنند

برخی از افراد اطلاعات کاملی درباره بیمه تکمیلی ندارد و همیشه سوال آن‌ها این است که چرا در کنار بیمه‌های پایه باید این بیمه نامه را خریداری کرد؟ همانطور که می‌دانید بیماری یکی از عوامل مهم و تاثیر گزار بر کیفیت زندگی است. برخی از بیماری‌ها با هزینه‌های زیادی روبه رو هستند که بیمه‌های پایه مانند: بیمه سلامت، بیمه تامین اجتماعی و بیمه ارتش نمی‌توانند جبران خسارت کنند اما بیمه تکمیلی برای جبران آن بیماری‌ها طرح‌ها و پوشش‌های گوناگونی را در نظر گرفته است. خب مشخص است که برای درمان بیماری باید وقت و هزینه صرف کرد تا مراحل بهبود صورت گیرد اما مشاهده می‌شود که برخی از بیماری‌ها با بار سنگین هزینه‌ها همراه هستند و افراد علاوه بر تحمل بیماری باید بار روانی جبران هزینه‌ها را هم متحمل شوند. از این رو شرکت‌های بیمه‌ای برای ایجاد امنیت روانی طرح‌های مختلفی را در بیمه تکمیلی در نظر گرفته تا هزینه‌های بیماری تا سقف تعهدات مشخص شده جبران خسارت شود. در این مطلب درباره مزیت‌های و پوشش‌های بیمه تکمیلی توضیحاتی خواهیم داد تا با ماهیت این بیمه نامه بیشتر آشنا شوید با ما تا انتهای متن همراه باشید.

ماهیت بیمه تکمیلی

اول از همه باید به این سوال پاسخ دهیم که بیمه مکمل چیست؟ بیمه تکمیلی که تحت عنوان بیمه درمان تکمیلی و بیمه تکمیلی درمان از آن یاد می‌شود، از انواع بیمه های درمان و بیمه‌ای برای جبران هزینه‌های بالای درمان بیماری‌هاست. بخش زیادی از هزینه‌های درمان را در زمان بیماری یا حتی بعد از آن می‌توان به بیمه تکمیلی سپرد!

برای این که بتوانید بخش از زیادی از هزینه های درمان را به بیمه تکمیلی واگذار کنید، می‌بایست اول یک بیمه پایه داشته باشید؛ سپس بیمه تکمیلی تهیه کنید. شما می‌توانید هر سال با پرداخت مبلغ حق بیمه از پوشش‌های بیمه درمان تکمیلی استفاده کنید. در واقع می توان براساس راهنمای بیمه تکمیلی درمان گفت، خرید بیمه تکمیلی، یک آینده‌نگری هوشمندانه در روزهای سلامتی برای روزهای بیماری ست! به عبارت دیگر، این کار، تجربه عملی این جمله معروف را تداعی می‌کند ” پیشگیری بهتر از درمان است”.

نکته: برخی از شرکت‌های بیمه‌ای شرایطی را ایجاد کرده‌اند که تمام افراد حتی بدون داشتن بیمه‌های پایه هم بتوانند از این بیمه نامه استفاده کنند که بهتر است در ایم مورد از کارشناس‌های بیمه اطلاعات کسب کنید.

انواع بیمه درمان تکمیلی

بیمه تکمیلی جزو بیمه نامه‌های اختیاری است و بیمه‌گزار با توجه به الویت‌های خود می‌تواند پوشش‌ها و نوع بیمه نامه را مشخص کند. اما به طور کلی بیمه تکمیلی به دسته بندی‌های مختلف تقسیم بندی می‌شود که عبارتند از:

  • بیمه درمان تکمیلی انفرادی
  • بیمه درمان تکمیلی گروهی
  • بیمه درمان تکمیلی خانواده
  • بیمه درمان برای مسافران خارج از کشور

بیمه درمان تکمیلی انفرادی

پوشش‌های بیمه تکمیلی به طور حتم یکی از مهم‌ترین مزیت‌های این بیمه نامه است. در بیمه تکمیلی انفرادی می‌توان پوشش‌های بیشتری دریافت کرد و متناسب با آن جبران خسارت بیشتری هم به بیمه‌گزار پرداخت شود.

بیمه درمان تکمیلی گروهی

کارفرماهای شرکت‌ها می‌توانند با درخواست کارمند‌های خود شرایط خرید بیمه‌گروهی را فراهم کنند تا تمام افراد مشغول در سازمان از مزیت‌ها و پوشش‌های این بیمه نامه بهره‌مند شوند. البته که کارفرما قبل از خرید بیمه تکمیلی باید حق بیمه تامین اجتماعی را برای تمام کارمندهای خود واریز کرده باشد. همچنین برای خرید بیمه تکمیلی گروهی باید تعداد کارمند‌ها به حد نصاب رسیده باشد.

بیمه درمان تکمیلی خانواده

هنگام خرید بیمه تکمیلی نیازی نیست که تعداد افراد همانند بیمه درمان گروهی به حد نصاب مشخصی برسند. اگر بیمه پایه افراد خانواده در کارگاه‌های مختلف پرداخت شده باشد، می‌توان برای خانوده درخواست بیمه تکمیلی داد.

در پوشش‌های بیمه تکمیلی بیمه‌گزار با پرداخت حق بیمه می‌تواند سقف تعهدات بیمه‌گر را مشخص

بیمه درمان برای مسافران خارج از کشور

بیشتر افراد این بیمه نامه را با نام بیمه مسافرتی می‌شناسند که تنها یک بخش آن به خدمات درمان مرتبط است.

بیمه تکمیلی چه پوشش‌هایی دارد؟

در پوشش‌های بیمه تکمیلی بیمه‌گزار با پرداخت حق بیمه می‌تواند سقف تعهدات بیمه‌گر را مشخص کند و در صورت بروز بیماری تا سقف تعهدات خسارت درمان دریافت کند. نکته مهم این است که پوشش‌های بیمه درمان تکمیلی در شرکت‌های بیمه متفاوت است و هنگام عقد قرارداد باید به مفاد بیمه نامه توجه داشته باشید.

پوشش‌هایی که توسط شرکت‌های بیمه مختلف ارائه می‌گردد عبارتند از:

  • پرداخت خسارت و جبران هزینه‌های پاراکلینیکی مانند: سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن و آندوسکوپی، MRI، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو و دانسیتومتری، تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی شامل اسپیرومتری و PFT، نوار عضله EMG، نوار عصب NCV، نوار مغز EEG، نوار مثانه، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، هولتر مانیتورینگ قلب و آنژیوگرافی چشم
  • پرداخت هزینه‌های خرید عینک و سمعک
  • جبران هزینه خدمات آزمایشگاهی شامل آزمایش‌های تشخیص پزشکی، پاتولوژی یا آسیب‌ شناسی و ژنتیک پزشکی، انواع رادیوگرافی، نوار قلب و فیزیوتراپی (به استثنای چکاپ)
  • جبران خسارت‌های عمل‌های سرپایی مانند: شکستگی و در رفتگی، گچ گیری، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسیزیون لیپوم، بیوپسی، تخلیه کیست و لیزر درمانی
  • جبران هزینه جراحی عیوب انکساری چشم
  • هزینه‌های آمبولانس شهری و بین شهری
  • جبران هزینه‌های بستری، جراحی، شیمی‌ درمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب، انواع سنگ شکن در بیمارستان و مراکز جراحی محدود و Day Care
  • پرداخت خسارت‌های جراحی‌های مهم که مرتبط با سرطان، مغز، اعصاب مرکزی و نخاع (به استثنای دیسک ستون فقرات)، گامانایف، قلب، پیوند ریه، کبد، کلیه و مغز استخوان
  • جبران هزینه‌های عمل‌هایی مانند: زایمان اعم از طبیعی و سزارین
  • جبران خسارت‌ها و هزینه‌های دارو و خدمات اورژانس غیر بستری
  • پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی تا سقف تعهدات (به غیر از خدمات زیبایی)
  • هزینه‌های نازایی و درمان ناباروری
  • جبران هزینه ناهنجاری‌ها و بیماری‌های جنین (تست‌های غربالگری)

شرکت‌های بیمه‌ با توجه به توافقی که با بیمه‌گزار انجام می‌دهند تمام یا برخی از پوشش‌ها را ارائه می‌کنند. برای اینکه بتوانید روش مقایسه‌ای برای خرید بیمه داشته باشید پیشنهاد می‌کنیم که از وب سایت‌های مقایسه،‌ استعلام و خرید بیمه آنلاین مانند: بیمه دات کام استفاده کنید تا در زمان کوتاهی بهترین بیمه نامه را با پوشش‌های مناسب خریداری کنید. بیمه‌گزار با توجه به انتخاب پوشش‌های مورد نیاز به پرداخت حق بیمه موظف بوده و بیمه‌گر هم جبران خسارت را متعهد می‌شود.

همانطور که در ابتدای متن توضیح داده شد شرکت‌های بیمه با توجه به شرایط خود و بیمه‌گزار، پوشش‌های گوناگون را ارائه می‌کند تا هنگام بروز حادثه بتوان بالاترین خسارت را دریافت کرد.

استثنائات پوشش‌های بیمه تکمیلی

در بیمه تکمیلی هم یکسری خطرات تحت پوشش بیمه نامه نخواهند بود و با توجه به بالا بودن میزان ریسک، جزو استثنائات بیمه شناخته می شوند. در بیمه درمان تکمیلی موارد زیر تحت پوشش این بیمه نامه نیستند:

  • هزینه‌های معلولیت ذهنی و ازکارافتادگی کامل
  • آسیب‌‌های ناشی از جنگ، اعتصاب، شورش، آشوب، کودتا و قیام
  • اعمال جراحی‌های زیبایی بدون جنبه درمانی
  • ترک اعتیاد
  • آسیب‌‌های ناشی از حوادث هسته‌ای
  • هزینه‌‌های اتاق خصوصی
  • آسیب‌های ناشی از جنون یا از دست دادن مشاعر
  • آسیب‌‌های ناشی از حوادث طبیعی مانند: سیل، زلزله و آتش‌فشان
  • سقط‌ جنین
  • عیوب مادرزادی
  • هزینه همراه بیماران 7 تا 70 ساله
  • خودکشی و آسیب دیدن در اثر شرکت در اعمال خلاف قانون

با خرید بیمه تکمیلی می‌توان از مزیت‌ها و پوشش‌های آن استفاده

اهمیت خرید بیمه تکمیلی چقدر است؟

با توجه به اینکه خرید بیمه تکمیلی ملزم به داشتن بیمه درمان یا بیمه تامین اجتماعی است بهتر است بدانید که این بیمه نامه برای جبران هزینه‌های ایجاد شده ناشی از بیماری طراحی شده و از آنجایی که خدمات بیمه‌های پایه بسیار محدود است خرید بیمه درمان تکمیلی می‌تواند تا حدود زیادی میزان دغدغه‌های ایجاد شده برای بیمار را کاهش دهد. به طور کلی با توجه به شرایط زندگی این روزها، سطح آلودگی هوا و کیفیت غذاهای فست فود، بروز بیماری و مبتلا شدن به برخی از بیماری‌ها بیشتر شده است. با خرید بیمه تکمیلی می‌توان از مزیت‌ها و پوشش‌های آن استفاده کرد تا هزینه‌های درمان بیماری تا حدود زیادی کاهش داشته باشد. در صورتی که بیمه‌گزار از بیمه پایه استفاده نکند،بین 10 الی 30 درصد هزینه های درمانی جراحی ، بستری شدن در بیمارستان، زایمان و …. تحت عنوان فرانشیز بر عهده خود بیمه‌گزار خواهد بود. یکی از پوشش‌های بیمه درمان تکمیلی زایمان است. اما برای استفاده از آن باید قبل از دوران بارداری اقدام به خرید بیمه تکمیلی کنید؛ چرا که اغلب بیمه‌های درمان تکمیلی دوره انتظار دارند و قبل از پایان این دوره نمی‌توانید از بیمه تکمیلی استفاده کنید. شما می توانید برای استعلام و خرید بیمه تکمیلی درمان به لینک زیر مراجعه نمایید:
https://bimeh.com/health

همچنین مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه تکمیلی یکی دیگر از مزیت‌های این بیمه نامه است. بیمه‌گزار هنگام بروز بیماری می‌تواند به مراکز طرف قرارداد بیمه نامه مراجعه کرده و با استفاده از معرفی نامه از پوشش‌ها و مزیت‌های درمان بیمه نامه استفاده کند. برای تهیه معرفی نامه می‌توان به دو روش آنلاین و حضوری اقدام کرد. نکته مهم دیگر این است که اگر درمان در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه انجام شود، نیازی به پرداخت فرانشیز بیمه تکمیلی نیست. این مزیت در صورتی برقرار خواهد بود که هزینه‌های درمان بیشتر از سقف تعهدات شرکت بیمه نباشد.

 

دسته بندی: ریپورتاژ
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 19 مرداد 1401

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام همدان سلامت و لینک مستقیم بلا مانع است.