طرز تهیه لوبیا پلو با سویا

طرز تهیه لوبیا پلو با سویا

طرز تهیه لوبیا پلو با سویا

لوبیا پلو با سویا یک خوراک خوشمزه و مقرون به صرفه می باشد و شما به جای استفاده از از گوشت میتوانید این غذا را با سویا تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با سویا

  • برنج دو پیمانه
  • پیاز متوسط (نگینی خرد شده)دو عدد متوسط
  • لوبیا سبز (خردشده نیم سانتی)۴۰۰ گرم
  • سویا دو پیمانه
  • هویج درشت (خرد شده)یک عدد
  • پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر کاری یک قاشق چای‌خوری
  • نمک
  • روغن زیتون و روغن سرخ کردنی
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز تهیه لوبیا پلو با سویا

مرحله اول

برای تهیه لوبیا پلو با سویا اولین کاری که شما باید انجام دهید خیساندن برنج می باشد به طوری که به اندازه یک بند انگشت در پایان آب به روی برنج باقی بماند سپس دو قاشق غذاخوری همراه با یک قاشق روغن زیتون به برنج اضافه کنیم و اجازه دهید تا برای یک ساعت بخیسد .

مرحله دوم

بعد از انجام این مراحل لوبیا های خرد شده را برای ۲۰ دقیقه درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید در همین فاصله سویا را هم درون آب داغ ریخته و آنرا برای ۵ دقیقه بخیسانید سپس آن را آبکش کنید . بعد از تفت دادن لوبیا پیازها را جداگانه درون ماهی تابه ریخته و تفت دهید .

مرحله سوم

سویاها را با دست فشار داده و آب آن را کاملاً بگیرید و هنگامیکه پیازها سبک و شیشه ای شد سویا را درون ماهی تابه ریخته و پس از آن زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید حالا نوبت اضافه کردن هویج می باشد برای چند دقیقه مواد را با هم تفت دهید .

مرحله چهارم

در این مرحله لوبیا سبز سرخ شده را همراه با سه پیمانه آب به مواد درون ماهیتابه اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن مواد درب ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید تا با حرارت کم خوراک لوبیا پخته شود ، در پایان پودر زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید .

مرحله پنجم

حالا نوبت آماده کردن برنج می رسد قابلمه را پر آب کرده روی اجاق گاز قرار دهید هنگامی که شروع به جوشیدن کرد یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید برنج را آبکش کرده و درون قابلمه بریزید حالا اجازه دهید برنج برای ۱۰ دقیقه با قابلمه در باز بپزد

مرحله ششم

در چند نوبت برنج را هم بزنید سپس آن را آبکش کنید . ته قابلمه را با روغن چرب کنید سپس یک لایه برنج در قابلمه ریخته و روی آن را با مایه لوبیا پر کنید ، روی مایه کمی دارچین و پودر کاری بریزید و با برنج آن را مخلوط کنید ، به همین ترتیب قابلمه را پر کنید .

مرحله هفتم

در پایان نصف لیوان آب به برنج اضافه کنید و برای مدت زمان ۴۰ دقیقه با حرارت پایین اجازه دهید تا برنج دم بکشد اکنون لوبیا پلو مجلسی شما آماده شده است . شما برای پخت این غذا با سویا به جای ادویه کاری می‌توانید از ادویه پلویی هم استفاده کنید . نوش جان .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *